Vintage

Een van mijn specialiteiten als fotograaf is gegroeid uit mijn persoonlijke interesse.
Ik ben namelijk gek op de sfeer en uitstraling van de jaren '30 - '60.
De prachtige haar- en make-up, de kleurrijke kleding en fantastische accessoires – love it!
Ik werk voornamelijk met vintage modellen die hun eigen haar en make-up doen – en heb een voorraad props voor de aankleding van het plaatje, maar ik kan ook een stylist inhuren voor je die je ook van poseertips kan voorzien.

Ga je voor stoere Peaky Blinders vibes, of juist voor een Marilyn Monroe uitstraling? Ik help je met tips voor het poseren, en samen maken we er een perfect plaatje van.
Belangrijk hier is wel dat het gaat om vintage fashion, niet vintage values.
Vintage fotografie is juist een en al vrouwenpower. En juist dat maakt het zo leuk!

Kijk vooral rond in mijn portfolio voor inspiratie, of neem gelijk contact op via info@fransdewinter.nl als je al een idee hebt voor een plaatje dat je wilt schieten!

Vintage

Een van mijn specialiteiten als fotograaf is gegroeid uit mijn persoonlijke interesse. Ik ben namelijk gek op de sfeer en uitstraling van de jaren '30 - '60. De prachtige haar- en make-up, de kleurrijke kleding en fantastische accessoires – love it! Ik werk voornamelijk met vintage modellen die hun eigen haar en make-up doen – en heb een voorraad props voor de aankleding van het plaatje, maar ik kan ook een stylist inhuren voor je die je ook van poseertips kan voorzien. Ga je voor stoere Peaky Blinders vibes, of juist voor een Marilyn Monroe uitstraling? Ik help je met tips voor het poseren, en samen maken we er een perfect plaatje van. Belangrijk hier is wel dat het gaat om vintage fashion, niet vintage values. Vintage fotografie is juist een en al vrouwenpower. En juist dat maakt het zo leuk!

Kijk vooral rond in mijn portfolio voor inspiratie, of neem gelijk contact op via info@fransdewinter.nl als je al een idee hebt voor een plaatje dat je wilt schieten!

Rightclick Disabled on this site Rechtermuisklik uitgeschakeld op deze site