De Fotograaf

Gepassioneerd fotograaf met een voorliefde en talent voor portret-, bruids- en vintage fotografie.

Fotografie is niet alleen een beroep
Het is een manier van leven
Een liefde en passie …

Frans de Winter

Wie kan nou zeggen dat je van je hobby je werk hebt gemaakt? Nou, ik dus!

Na jarenlang succes te boeken als fotograaf naast mijn dagelijkse werk in de IT, heb ik met veel lef mijn baan opgegeven en mij volledig toegelegd op de fotografie. Met hard werken, risico’s nemen, een gezond stuk verstand en een hart vol passie voor wat je doet of wilt doen kun je dit bereiken en heb dat voor mijn gevoel nu eindelijk bereikt. Ik geniet volop van mijn werk. Of ik nou in de auto stap om een bruiloft vast te leggen of op locatie een smoelenboek voor een bedrijf te schieten, of juist in mijn eigen studio een portfolioshoot doe voor een model of een gezinsportret maak, ik ben volledig in mijn element en ik ben elke dag blij dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken!

Frans de Winter

Wie kan nou zeggen dat je van je hobby je werk hebt gemaakt? Nou, ik dus!

Na jarenlang succes te boeken als fotograaf naast mijn dagelijkse werk in de IT, heb ik met veel lef mijn baan opgegeven en mij volledig toegelegd op de fotografie. Met hard werken, risico’s nemen, een gezond stuk verstand en een hart vol passie voor wat je doet of wilt doen kun je dit bereiken en heb dat voor mijn gevoel nu eindelijk bereikt.

Ik geniet volop van mijn werk. Of ik nou in de auto stap om een bruiloft vast te leggen of op locatie een smoelenboek voor een bedrijf te schieten, of juist in mijn eigen studio een portfolioshoot doe voor een model of een gezinsportret maak, ik ben volledig in mijn element en ik ben elke dag blij dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken!

Wat voor soort shoot je ook boekt bij mij – ik zal altijd eerst tijd maken voor een babbel en een drankje zodat ik zeker weet wat jouw wensen zijn en dat jij je volledig op je gemak voelt. Want pas dan kunnen er mooie foto’s gemaakt worden!

Heb je fotografiewensen die ik hier niet behandel? Neem vooral contact op via info@fransdewinter.nl.

Foto-apparatuur

Er wordt alleen gewerkt met professionele apparatuur op het gebied van camera's en lichtbronnen.

Veilig

De foto's die gemaakt zijn worden op een veilige manier opgeslagen en verwerkt om uw privacy te waarborgen.

Bewerken

Uw foto's worden op een professionele manier bewerkt. Geen 'plastic-fantastic' maar naar uw wensen.

0

Fotoshoots

Met deze flinke ervaring maken we van uw wensen een mooi resultaat.

0

Foto's afgeleverd

Met deze hoeveelheid afgeleverde foto's met positief ontvangst door de ontvanger mag je verwachten dat het resultaat naar wens is.

75%Ervaring Vintage

72%Ervaring Portretten

70%Ervaring Bruiloften

80%Ervaring Bedrijfsportretten

64%Bewerkervaring

Rightclick Disabled on this site Rechtermuisklik uitgeschakeld op deze site